..::s.a.n.d.a.r.a.n.h.a.t.i::..
norzitatytalib.blog the web

..::f.o.l.l.o.w.e.r.s::..

Gambar Raya???

Huuhhh...tetiba sedih pulak taty bila tengok gambar raya member2..yerla this is the first year celebrate hari raya as a wife...

Tapi punyala sibuk di malam dan pagi raya tu...tak berkesempatan pulak taty bergambar bersama suami dan family. Raya kedua masa nak balik umah nenek sebelah zaie (my husband la) baru la bergambar..itu pun kamera abang so tak dapatla nak post kat sini lagi. Kat sebelah husband pun ambil gambar guna adik arni dan lya punya hp,so tak sempat jugak transfer gambar tu...

Tapi raya tahun ni abang2 taty semua beraya rumah family mentua, so kat rumah mak ada adik jer. Beraya rumah pakcik2 & makcik2 pun tak habis...maklumla taty cuti dah habis masa wat majlis hari tu hehehe.Yer la husband taty keje kat kuala lipis pahang tu yang ambil cuti lebih ikut balik pahang jap..Tapi raya tahun ni taty sempat beraya di pahang dengan nenek, mama, abah, arni, boy dan wan, walaupun 2 hari jer.

Itu pun dah boleh wat taty sedih nak tinggalkan my husband...nangis tu huhuhuhu.Nampak gayanya dah habis syawal baru taty jumpa husband semula..so tak ada la gambar raya kami tahun ni sedihnya.

2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

alo ciannye...

Mohd Arzaiee & Norzitaty Rubaya said...

tu la pasal tunggu raya haji jer la kot hehehehe

Post a Comment

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies