..::s.a.n.d.a.r.a.n.h.a.t.i::..
norzitatytalib.blog the web

..::f.o.l.l.o.w.e.r.s::..

Fuuhhhh....leganya...

Alhamdulillah...akhirnya dapat juga blog ini disiapkan setelah 2 hari asyik mengadap pc nak set up this blog walaupun tak sepenuhnyala b'coz masih ada lagi yang prlu di touch up...


Before this tak trfikir pun nak ada blog tapi sekarang???? hahahaha. Actually it is very interesting during set up this blog, mybe bcoz i have learn something new and it is very exciting!

Tidak lupa juga jutaan terima kasih to blogger2 dan rakan2 yang membantu serta sudi memberi komen sepanjang blog ini disiapkan.Diharap sudi2 lah kiranye memberi pendapat @ komen pada blog ni.

Akhir sekali... pantun zaman kanak2:

"Buah cempedak di luar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Saya budak baru belajar
Kalau salah tolong tunjukkan"

4 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

slow2..same2 blaja..hehehe

m.u.m.m.y.p.i.n.k said...

taty...bg post banyak2...jgn diam jer...blog dah cantik nie...rase tiap2 ari nak siggh.

angah said...

salam kak..saya angah...saya nak follow blog akak boleh...?

Mohd Arzaiee & Norzitaty Rubaya said...

hernee-thanks eh byk membantu
k.seed-post terbaru akan di upload. thanks 4 advise me
angah-boleh ajer..

Post a Comment

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies